Përkthyes i kufjes

Në Përkthyesin e veshit
Përkthimi i Earbuds
Përkthyesit Earbuds
Përkthyesit Earbuds
Përkthe me Google
Përkthyes Earbud
Kufje përkthimi
Përkthejeni sythat Pixel
Përkthimi i Google Pixel Buds
Kufje përkthimi
Përkthe me Google Earbuds
Pajisja Google Translator
Përkthimi më i mirë Earbuds

Përkthimi T2S Earbuds mbështet përkthimin në internet në 40 gjuhë. Përkthimi i menjëhershëm, shumë gjuhë, ndërroni në çdo kohë.


Sa kushton?

く ら で す か?

Përkthimi i kufjeve

I lumtur që bashkëpunoj me ju.

Радвам се да си сътруднича со ty.

Përkthyes kufjesh

Sa larg është hoteli afër?

A distincci fica o hotel próximo?

Përktheni Earbuds

Prizat e veshit të përkthimit mund të ofrojnë shërbime të përkthimit të menjëhershëm për udhëtime jashtë shtetit, negociata të biznesit dhe skenarë të tjerë.

SI T US P USRDORNI TARBELAT TONA TRANSLATUES TONA

Për përdoruesit e Android dhe IOS, ju lutemi shkoni në dyqanet përkatëse të APP për të shkarkuar programin APP. Pas lidhjes me kufjet Bluetooth, mund të merrni të drejtën e përdorimit të paketës së përkthimit në 40 gjuhë falas për një vit.


Kufje Pilot

PLEASE NOTE:

Ne kemi paguar për përdorimin e 40 gjuhëve për një vit për klientët. Pas një viti, klientët duhet të azhurnojnë softuerin me shpenzimet e tyre 30RMB për të vazhduar këto 40 gjuhë, përndryshe, ata mund të përkthejnë vetëm midis kinezishtes dhe anglishtes. Pagesa bëhet në mënyrë të pavarur nga përdoruesi në anën e softuerit dhe është e lehtë për tu përdorur.

Numri i produktit:

T2S

Hyrja e energjisë:

5.0 + 0.25V / 1A

Emri i Produktit:

Përkthimi i Earbuds

Prodhimi i energjisë:

5.0 + 0.25V / 30mAh

Versioni i Bluetooth:

Bluetooth 5.0

Protokolli Bluetooth:

HSP / HFP / A2DPACRCP

Orët e funksionimit:

3 4-orë

koha tarifimit

1 orë

Temperatura Operative:

-10-55 ° C

Kapaciteti Bateria:

3.7 V / 30 mAh

Samiti Kërkimi juaj
Ju lutem shkruani kërkesat tuaja më poshtë, ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur.
Kjo fushë është e nevojshme.
Mesazhi juaj është paraqitur me sukses, ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur
Shitësit e tjerë me shumicë kanë blerë së fundmi
Ndiqni SHBA

Neway, është personi i duhur me etiketë të bardhë. Ne jemi prodhues profesional në OEM & ODM për telefonin celular. Dhe ne kemi projektorin tonë dhe ekipin e QC, kështu që ne mund të përmbushim kërkesën tuaj më të madhe në stile dhe cilësi.

Smartphone
Ekspertët më të mirë
Në një botë tjetër me smartfonin tim
Cilësia e lehtësuar
Farë është një smartphone
Shërbimi i shkëlqyer
Klikoni Këtu për tu pajtuar

Copyright © 2020 Neway Komunikimi Co, LTD. Të gjitha të drejtat e rezervuara.