Informacioni që do të mbledhim
  • Emri, Kompania
  • adresa e postës, numri i telefonit
  • Mesazhet që ofroni, përmbajnë hetim, kuotë dhe informacione të tjera të personalizuara
  • Informata të tjera të rëndësishme për bashkëpunimin e fshehtë të biznesit.
Çfarë bëjmë me informacionin kolektiv

ekranet me prekje zakonisht gjenden në ekranet më të mëdha, në telefonat me veçori PDA të integruara. Shumica janë të dizajnuara për të punuar me gishtin tuaj ose me një majë të veçantë. Prekja e një pike specifike në ekran do të aktivizojë butonin virtual ose tiparet e shfaqura në atë vend në ekran.

Ne kërkojnë këtë informacion për të kuptuar nevojat tuaja dhe t'ju ofrojë një shërbim më të mirë, dhe në veçanti për arsyet e mëposhtme:

  • Mbajtja e të dhënave Brendshme
  • Përmirëso produktet dhe shërbimet tona
  • Dërgo email mbi produkte të reja, oferta speciale ose informacione të tjera të fundit
  • Sa i përket kërkimit të informacionit dhe përmirësimit të shërbimit, ne mund t'ju kontaktojmë me email, telefon, etj.
Kontrollin e informacionit tuaj personal

Ju mund të zgjidhni për të kufizuar mbledhjen apo përdorimin e informacionit tuaj personal në mënyrat e mëposhtme:

sa herë që ju kërkohet të plotësoni një formular në faqen e internetit, shikoni për kutinë që ju mund të klikoni për të treguar se ju nuk doni të dhënat që do të përdoret nga askush për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë

nëse më parë keni rënë dakord me ne duke përdorur informacionin tuaj personal për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë, ju mund të ndryshoni mendimin tuaj në çdo kohë duke na shkruar ose dërguar me email në [email mbrojtur].

Ne nuk do të shesë, shpërndajë ose me qira informacionin tuaj personale të palëve të treta përveç nëse kemi lejen tuaj ose janë të kërkuara nga ligji për ta bërë këtë. Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal për të ju dërgojnë informacion promovuese në lidhje me palët e treta të cilat ne mendojmë se ju mund të gjeni interesante, nëse ju na tregoni se ju dëshironi që kjo të ndodhë.

Ju mund të kërkoni detaje të informacionit personal të cilat ne i mbajmë për ju në bazë të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave 1998. Një tarifë e vogël do të paguhet. Nëse dëshironi të kopjoni informacionin e mbajtur mbi ju, shkruani.

Nëse besoni që çdo informacion ne po mbajnë mbi ju është i pasaktë ose i paplotë, ju lutem shkruani ose na dërgoni me email sa më shpejt të jetë e mundur, në adresën e mësipërme. Ne menjëherë do të korrigjojë çdo informacion gjetur të jetë i pasaktë.

E drejta juaj

Neway përdor, përpunon dhe ruan informacione, siç është e nevojshme për të kryer kontratën tonë me ju, dhe bazuar në interesat tona legjitime në mënyrë që të siguroni Produktet dhe Shërbimet. Ne mbështetemi te pëlqimi juaj për të përpunuar informacionin për të dërguar email promovues dhe për të vendosur cookie në pajisjet tuaja. Në disa raste, Neway mund të përpunojë të dhënat personale në përputhje me detyrimin ligjor ose të mbrojë interesat tuaja jetike ose ato të një personi tjetër.

Individët e vendosur në Zonën Ekonomike Evropiane (ZEE) kanë të drejta të caktuara në lidhje me informacionin e tyre personal, duke përfshirë të drejtën për të hyrë, korrigjuar ose fshirë informacionin që ne përpunojmë përmes përdorimit tuaj të Faqeve dhe / ose Produkteve. Nëse jeni një përdorues i vendosur në EEA, mund të:

Kanë korrigjuar ose fshirë informacionin tuaj. Ju mund të na kërkoni të korrigjojmë informacionin që mendoni se është i pasaktë ose të fshini plotësisht të gjitha informacionet që kemi në lidhje me ju duke dërguar email: [email mbrojtur]..

Hyni në raportin tuaj të të dhënave personale duke paraqitur një kërkesë te [email mbrojtur]. Ky raport do të përfshijë informacionin që kemi për ju, të ofruar për ju në një format të strukturuar, të përdorur zakonisht dhe portativ.

Kundërviheni ndaj përpunimit të të dhënave tuaja personale. Shtë e drejta juaj të paraqisni një kundërshtim për përpunimin e të dhënave tuaja personale përmes postës elektronike: [email mbrojtur] nëse ndieni se zbatohet "toka në lidhje me situatën tuaj të veçantë". Arsyet e vetme që ne do të jemi në gjendje të refuzojmë kërkesën tuaj është nëse mund të tregojmë arsye bindëse të ligjshme për përpunimin, të cilat tejkalojnë interesin, të drejtat dhe liritë tuaja, ose përpunimi është për krijimin, ushtrimin ose mbrojtjen e një pretendimi ligjor.

Ju mund të na kërkoni që të ndalojmë përdorimin e informacionit tuaj, përfshirë edhe kur ne përdorim të dhënat tuaja personale për t'ju dërguar email marketing. Ne u dërgojmë komunikime marketingu vetëm përdoruesve të vendosur në EEA me pëlqimin tuaj paraprak dhe ju mund të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë duke klikuar në lidhjen "çregjistrohuni" që gjendet në postat elektronike Neway dhe duke ndryshuar preferencat tuaja të kontaktit. Ju lutemi vini re se do të vazhdoni të merrni mesazhe transaksionare në lidhje me Produktet tona, edhe nëse çabonoheni nga postat elektronike të marketingut.

Ankohen te një rregullator. Nëse jeni të vendosur në ZEE dhe mendoni se ne nuk kemi respektuar ligjet për mbrojtjen e të dhënave, ju keni të drejtë të paraqisni një ankesë tek autoriteti juaj mbikëqyrës lokal.

Siguri

Ne jemi të angazhuar për të siguruar që informacioni juaj është e sigurtë. Për të parandaluar qasje të paautorizuar ose shpalosje, ne kemi vënë në vend të procedurave të përshtatshme fizike, elektronike dhe menaxheriale për të mbrojtur dhe siguruar mbledhë informacion ne internet.

Lidhje të palës së tretë

Uebfaqja jonë mund të përmbajë lidhje me uebfaqe të tjera. Ju duhet të vini re se pasi të keni përdorur këto lidhje për të lënë faqen tonë, ne nuk kemi asnjë kontroll mbi këto faqe interneti. Prandaj, ne nuk mund të jemi përgjegjës për mbrojtjen e informacionit që ju jepni në këto site. Për qëllime të sigurisë, duhet të kontrolloni me kujdes deklaratën e intimitetit kur vizitoni këto faqe interneti.

Ndryshimet në Privacy Policy tonë

Nëse ne vendosim për të ndryshuar politikën tonë të privatësisë, ne do të shpallë këto ndryshime në këtë faqe, dhe / ose update Privacy Policy datën modifikim poshtë.

Neway.mobi

[email mbrojtur]