partner

Neway Communication ka zhvilluar partneritet me markat e telefonisë celulare në të gjithë botën, përfshirë markat e Kinës, Indisë, Bangladeshit, Rusisë, Filipineve, Pakistanit, Austrisë dhe Europës. Gjithashtu, kompania punon me transportuesit e rrjetit nga Amerika, Japonia dhe më shumë, si T-Mobile, B-Mobile. Ne presim të takojmë më shumë partnerë nga vendet dhe zonat në mbarë botën.
Ndiqni SHBA

Neway, është personi i duhur me etiketë të bardhë. Ne jemi prodhues profesional në OEM & ODM për telefonin celular. Dhe ne kemi projektorin tonë dhe ekipin e QC, kështu që ne mund të përmbushim kërkesën tuaj më të madhe në stile dhe cilësi.

Smartphone
Ekspertët më të mirë
Në një botë tjetër me smartfonin tim
Cilësia e lehtësuar
Farë është një smartphone
Shërbimi i shkëlqyer
Klikoni Këtu për tu pajtuar

Copyright © 2020 Neway Komunikimi Co, LTD. Të gjitha të drejtat e rezervuara.