Shërbimi ODM nga Neway

Multi-fitore me Konsumatorët

Shërbimi i telefonit ODM

Ekziston një problem i madh përpara të gjitha markave dhe kompanive të vogla / të mesme të telefonave mobil: ata vetëm do të dëshironin të bënin një porosi të vogël me personalitetin e markave të tyre në grupe, por thjesht zbuluan se shumica e prodhuesve të ODM nuk do të plotësojnë nevojat e tyre. Ky problem mund të zgjidhet tani në platformën Neway, e cila integron të gjitha informacionet e porosive të kompanive dhe unifikon një porosi në fabrikat OEM për prodhim, Në këtë mënyrë, Neway jo vetëm që përmirëson efikasitetin e prodhuesve dhe fabrikave OEM, por gjithashtu ofron një shërbim i shkëlqyeshëm për markat dhe kompanitë e telefonave celularë të vegjël / mesëm.

Si platforma më e madhe e telefonit celular OEM / ODM, Neway integron burimin e biznesit të telefonit për të dy kompanitë që kanë nevojë për të gjetur dhe prodhuesit OEM të fabrikës dhe OEM që duan të bashkëpunojnë me markat ose operatorët e huaj. Në Neway, klientët mund të bëjnë një porosi OEM që përmban një numër më të ulët sasie, 3000 telefona celularë për shembull, dhe nuk kanë nevojë të kujdesen për kërkesat minimale të porosisë së prodhuesve të telefonave mobil; nga ana tjetër, prodhuesit e telefonave mobil OEM nuk kanë nevojë të përqendrohen në sasinë e porosisë së klientëve, ajo që ata duhet të bëjnë është të bëjnë celularë bazuar në kapacitetin e tyre prodhues.

Shpejtësi të lartë për konsumatorët

Shërbim ODM me shpejtësi të lartë për klientët

Koha e dorëzimit

Ditët e punës 70, duke përfshirë:

Ditët e punës 45 (nga miratimi i projektit, hulumtimi dhe zhvillimi, deri në mostrën e shpenzimeve për herë të parë)

Shembull i Artë (varet nga kërkesat e personalizimit të klientit të pajisjeve dhe programeve dhe shpejtësia e konfirmimit)

Ditët e punës 25 (nga vendosja e një urdhri, prodhimi masiv deri në datën e dorëzimit)

Tarifa R&D: $ 20,000 USD ~ $ 300,000 USDs

Hulumtim dhe Zhvillim

Për të personalizuar parametrat e zgjedhur të telefonit tuaj celular, do të ketë tarifë kërkimi dhe zhvillimi që është 20,000 dollarë. Ju duhet të paguani 30% depozitë kur konfirmoni mostrën dhe vendosni një porosi, tarifa R&D do të tarifohet si pagesë për telefonat mobil me 70% të bilancit.

Shënim: Tarifa R&D nuk do të kthehet nëse skema juaj e zgjedhur e parametrave ka deklaruar miratimin dhe hulumtimin dhe zhvillimin e projektit, por nuk keni vendosur porosinë për prodhimin në grupe.

MOQ:≥3000PCs

Minimale Rendit Sasia

MOQ është copa 3,000 pasi që kontabiliteti i kostos së industrisë së telefonisë celulare dhe kostoja kohore kërkojnë që baza MOQ e rendit të parë të jetë 3,000 PC, përndryshe kostoja do të rritet dhe koha e dorëzimit do të zgjasë.

Përgatitja e mostrës së parë:≥45 ditë pune

Duke u bazuar në kompleksitetin e skemës së parametrave të zgjedhur, ajo kërkon rreth 45 ditë për një celularin nga miratimi i projektit, struktura dhe dizajni i harduerit, duke bërë mostrën dhe përfundimisht testimet e celularit duke përfshirë testimin e softuerit dhe testimit të përshtatur, në mostrën e parë të dërgimit. Mund të duhen më shumë kohë nëse skema juaj kërkon ndryshime ose testime të përsëritura gjatë procesit të përgatitjes së mostrës së parë.

Ndiqni SHBA

Neway, është personi i duhur me etiketë të bardhë. Ne jemi prodhues profesional në OEM & ODM për telefonin celular. Dhe ne kemi projektorin tonë dhe ekipin e QC, kështu që ne mund të përmbushim kërkesën tuaj më të madhe në stile dhe cilësi.

Smartphone
Ekspertët më të mirë
Në një botë tjetër me smartfonin tim
Cilësia e lehtësuar
Farë është një smartphone
Shërbimi i shkëlqyer
Klikoni Këtu për tu pajtuar

Copyright © 2019 Neway Komunikimi Co, LTD. Të gjitha të drejtat e rezervuara.