Avantazhet tona

Prodhimi i Smartphone
Prodhimi Profesional i Smartphone
Ne kemi një eksperiencë të mirë në biznesin e telefonisë celulare dhe gjithmonë ofrojmë zgjidhje profesionale të telefonisë mobile për OEM dhe kemi përvojë të pasur për të plotësuar të gjitha nevojat për porosi OEM.
Kontrolli i Cilësisë së Smartphone
Kontrollit të Cilësisë
Ne testojmë telefonat inteligjentë në mënyrë rigoroze sipas standardeve ndërkombëtare të provës së telefonit për të siguruar cilësinë e telefonave inteligjentë para prodhimit të vëllimit. Të gjithë telefonët inteligjentë mund të certifikohen nga çertifikimi ndërkombëtar si CE, FCC, etj.
Shërbime të jashtëzakonshme për Smartphone
Shërbimet e jashtëzakonshme
Ne mund të ofrojmë shërbime të mahnitshme të personalizimit të androidit, si logoja, aplikacionet dhe customization gjuhësore. Furnizim me 2% për urdhërat e smartphone OEM / ODM dhe ofrojmë një garanci 12 mujore për urdhërat tuaj të telefonave të mençur OEM / ODM.
Ndiqni SHBA

Neway, është personi i duhur me etiketë të bardhë. Ne jemi prodhues profesional në OEM & ODM për telefonin celular. Dhe ne kemi projektorin tonë dhe ekipin e QC, kështu që ne mund të përmbushim kërkesën tuaj më të madhe në stile dhe cilësi.

Smartphone
Ekspertët më të mirë
Në një botë tjetër me smartfonin tim
Cilësia e lehtësuar
Farë është një smartphone
Shërbimi i shkëlqyer
Klikoni Këtu për tu pajtuar

Copyright © 2020 Neway Komunikimi Co, LTD. Të gjitha të drejtat e rezervuara.