Partner ODM / OEM

Tri lloje të Konsumatorëve do të na zgjedhin

Ndërmarjet e ndërlidhura të industrisë

Disa markave ose kompanive, të cilët dëshirojnë një tranzicion ndër-industri në biznesin e telefonisë celulare, por nuk dinë asgjë për industrinë e telefonit dhe nuk marrin parasysh probleme në të gjitha anët, mund të marrin një gamë të plotë të njohurive profesionale në lidhje me industrinë e telefonisë celulare, komponentet e telefonit celular dhe kështu me radhë. Pas marrjes së një pamje të tërë të biznesit të telefonisë celulare dhe informacioneve të prodhuesit kinez lokal të OEM, ju mund të zgjidhni një prodhues OEM për bashkëpunim në bazë të situatës tuaj dhe burimeve.

Tregjet ndër-sektoriale të kalimit

Markat e Telefonisë Celulare Lokale

Disa marka ose kompani lokale të telefonisë mobile, të cilat kanë reputacion të caktuar në tregun lokal të telefonit, nuk duan të heqin dorë nga marka e tyre për të qenë një agjent marke kur tregu i telefonisë mobile, veçanërisht tregu i telefonit inteligjent, po zgjerohet. Sidoqoftë, ata do të përballen me problemet e dyfishta të plotësimit të nevojës lokale dhe gjetjen e një prodhuesi të duhur OEM kur fillojnë biznesin e telefonit inteligjent. Por tani, në Neway, ne ofrojmë lehtësi për klientët tanë, duke rregulluar problemin e presionit financiar, duke siguruar cilësinë e telefonit celular dhe duke ulur kostot e negociatave, për të ndihmuar klientët të promovojnë kanalet e tregut në rrugën e duhur me një ritëm më të shpejtë.

Markat e Telefonisë Celulare Lokale

Markat e mirënjohura të telefonit celular ose operatorët

Markat e njohura të telefonisë celulare ose operatorët në të gjithë botën, Sprint, Maxx, Fly dhe kështu me radhë, mund të njohin informacionin e tregut të industrisë së telefonisë celulare Chiness, pasi platforma Neway ka grumbulluar integrues të fortë dhe të mëdhenj për të qenë gati për ofrimin e shërbimit OEM për këto janë marka të mirënjohura.

Telefonat e mirënjohur të telefonave celularë

Ata gjithashtu na zgjedhin

Neway Communication ka zhvilluar partneritet me markat e telefonave mobil në të gjithë botën, duke përfshirë markat e Kinës, Indisë, Bangladeshit, Rusisë, Filipineve, Pakistanit, Austrisë dhe zonës Evropiane. Gjithashtu, kompania punon me transportues të rrjetit nga Amerika, Japonia dhe më shumë, të tilla si T-mobile, B-mobile. Ne po shohim përpara për të takuar më shumë partnerë nga vendet dhe zonat në të gjithë botën.

Ndiqni SHBA

Neway, është personi i duhur me etiketë të bardhë. Ne jemi prodhues profesional në OEM & ODM për telefonin celular. Dhe ne kemi projektorin tonë dhe ekipin e QC, kështu që ne mund të përmbushim kërkesën tuaj më të madhe në stile dhe cilësi.

Smartphone
Ekspertët më të mirë
Në një botë tjetër me smartfonin tim
Cilësia e lehtësuar
Farë është një smartphone
Shërbimi i shkëlqyer
Klikoni Këtu për tu pajtuar

Copyright © 2019 Neway Komunikimi Co, LTD. Të gjitha të drejtat e rezervuara.