ODM Studimi i rastit

Rasti klasik

Neway ka ndërtuar një numër të madh të marrëdhënieve të vërteta me klientët që mundësojnë praktikisht kërkesat OEM / ODM të çdo klienti: nga pjesët e vogla të telefonit celular deri te i gjithë dizajni i telefonit. Ne bashkërendojmë me kujdes të gjitha komunikimet dhe përshpejtojmë me kujdes porositë e klientëve për të siguruar një rrjedhë të qetë të projektit nga porositë në dorëzimin e produkteve të përfunduara.

Smart Phone

Rental: Evropë

Emri: Purism Librem 5

Item: Hardware ODM

përmbledhin: Një nga francezët tanë, më në fund zgjodhi Neway si partnerin e tyre ODM pas shqyrtimit të kujdesshëm. Nga Dhjetori 2017 në Mars 2018, me përpjekjet tona të pandërprera dhe konfirmimin e përsëritur, kemi bërë një shkëlqyer në ekran, memorie, kamera dhe WIFI.

Tipi i telefonit

Rental: Afrikën Perëndimore

Emri: A2 Full Black

Item: ZGJIDHJA E QYTETARIT

përmbledhin: Bazuar në besimin tonë dhe nevojën e klientëve për të përshpejtuar zgjerimin e tregut të Ganës, ata dërguan fotografi dhe parametra të telefonit të tyre me tipare ideale. Pas 60 ditësh pune të ciklit të plotë të zhvillimit, telefoni me tipar A2 më në fund fitoi përgjigje të mirë të tregut për klientët.

Ndiqni SHBA

Neway, është personi i duhur me etiketë të bardhë. Ne jemi prodhues profesional në OEM & ODM për telefonin celular. Dhe ne kemi projektorin tonë dhe ekipin e QC, kështu që ne mund të përmbushim kërkesën tuaj më të madhe në stile dhe cilësi.

Smartphone
Ekspertët më të mirë
Në një botë tjetër me smartfonin tim
Cilësia e lehtësuar
Farë është një smartphone
Shërbimi i shkëlqyer
Klikoni Këtu për tu pajtuar

Copyright © 2019 Neway Komunikimi Co, LTD. Të gjitha të drejtat e rezervuara.