Kategoria e Lojërave Shitje Flash

Pamjet e shkëlqyera vizuale dhe audio fantastike janë pjesë thelbësore e të gjithë përvojës së lojrave

Tetor 01, 2020 - tetor 31, 2020

15%OFF

Pro Gamer do të përdorë kufje lojrash profesionale PS4

4.95 4.20

Në progres

PAS KËRKESAVE:

  • a.Paraqitni hetim gjatë promovimeve të veçanta, do të jepet çmimi preferencial.
  • b.Kuotimi i OEM mund të jetë i negociueshëm, MOQ i OEM është njësi 3000.
  • c.Çmimi Item: TT paraprakisht. Depozita 30% paguar para prodhimit, bilanci i 70% paguar para dorëzimit.
  • d.Neway Communication Co., Limited. , rezervon të drejtën e interpretimit përfundimtar të ngjarjes.
Ndiqni SHBA

Neway, është personi i duhur me etiketë të bardhë. Ne jemi prodhues profesional në OEM & ODM për telefonin celular. Dhe ne kemi projektorin tonë dhe ekipin e QC, kështu që ne mund të përmbushim kërkesën tuaj më të madhe në stile dhe cilësi.

Smartphone
Ekspertët më të mirë
Në një botë tjetër me smartfonin tim
Cilësia e lehtësuar
Farë është një smartphone
Shërbimi i shkëlqyer
Klikoni Këtu për tu pajtuar

Copyright © 2020 Neway Komunikimi Co, LTD. Të gjitha të drejtat e rezervuara.