KUJDES TI PHONE

NEWAY është një udhë ku mund të jesh i fortë që rrit performancën e pajisjeve të tua përmes OEM & ODM, kjo është mënyra më e lehtë për të qenë i azhurnuar në lidhje me tendencat më interesante dhe risitë për një mënyrë jetese të zgjuar. Ne gjithmonë i ndihmojmë klientët tanë të marrin vendime më të mira strategjike dhe operacionale.

Zbuloni STYLE TUAJ

Telefonat me porosi NEWAY janë krijuar për të qenë me ju në jetën tuaj. Cili është stili juaj? Gjeni zgjidhjen perfekte për ju!

Posaçërisht P PROR GAMER PRO

Vetëm kufjet më të mira të lojërave mund të ofrojnë llojin e zhytjes që ju nevojitet për ta përjetuar atë lojë ashtu siç ishte menduar.

Kufje lojrash Ps4
Kufje lojrash WV725 PS4 me mikrofon ju sjellin një përvojë të plotë të lojrave

Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm ose një lojtar pro, kur synoni të merrni një pajisje audio për lojën tuaj kompjuterike gjithëpërfshirëse që luan me efekte të jashtëzakonshme të zërit, patjetër që do të zgjidhni një kufje të denjë për lojë. Kufjet e Lojërave WV725 PS4 do t'ju japin të gjithëve.

Mësoni më tepër
DISA FAKTET RRETH NDERAJ
30+

Artikujt ODM

90+

Markat OEM

100+

Vendet e eksportit

750+

Prodhimet e prodhuara

Telefon OEM

Kevin

“Të dhënat dhe analizat e ofruara nga Neway janë të pashembullta në aspektin e kokrrueshmërisë dhe saktësisë. Ne nuk kemi hezituar të zgjedhim Neway pas njoftimeve fillestare. Mbështetja e klientit është gjithashtu e shkëlqyeshme, shumë e arritshme ”.

Shtëpi Dizajnuar

Gerwin

“Fuqia e re është pasqyra e saj e qartë dhe largpamëse në tregun në zhvillim të pajisjeve dhe ekosistemeve të lidhura. Ata në mënyrë aktive sigurojnë që ata të mbajnë një kuptim të hollësishëm të aftësive dhe strategjisë së klientëve. "

Prodhuesi Smartphone OEM

Forhad

"Për ne, si zhvilluesit e biznesit të ri dhe krijuesit e ndërmarrjeve, një vlerësim i plotë i madhësisë së tregut dhe drejtuesve të tij është gjithmonë faktori i fundit dhe njohjet e Neway në industrinë e smartphone-ve kanë qenë jashtëzakonisht të dobishëm për vendosjen e operacioneve tona të para në Afrikë."

Prodhuesi i telefonit në Kinë

Obovi

"Kjo kompani konfirmon një konfigurim më të mirë. Ky kombinim do të thotë që njohjet e tyre ofrojnë vlerë të vërtetë për biznesin tonë dhe vlerësohen gjerësisht në të gjithë biznesin tonë. "

Prodhuesi më i mirë i telefonave inteligjentë

Michael

"Fryma e shërbimit të Neway është shumë e mirë, pothuajse gjithmonë i gjeni, qoftë WeChat, WhatsApp apo Email, ju mund të merrni një përgjigje në kohë dhe efikase".

NDRMARRJE NDRMARRJE
ISO Certifikimi
Vërtetim ROHS
Certifikimi CE
Certifikimi FCC
Vërtetim ANATEL
Certifikimi i UN383
Ndiqni SHBA

Neway, është personi i duhur me etiketë të bardhë. Ne jemi prodhues profesional në OEM & ODM për telefonin celular. Dhe ne kemi projektorin tonë dhe ekipin e QC, kështu që ne mund të përmbushim kërkesën tuaj më të madhe në stile dhe cilësi.

Smartphone
Ekspertët më të mirë
Në një botë tjetër me smartfonin tim
Cilësia e lehtësuar
Farë është një smartphone
Shërbimi i shkëlqyer
Klikoni Këtu për tu pajtuar

Copyright © 2020 Neway Komunikimi Co, LTD. Të gjitha të drejtat e rezervuara.