Производи
компанијата

Дознај за нашиот тим

Џејмс Чан

Извршен директорИма долгогодишно искуство во мобилната индустрија и е одговорен за целокупната уметничка продукција на Њуј.

Гери Чеун

Менаџер на производотТој е генерален менаџер на брендот за 10 години. Тој го користи своето долгогодишно искуство за развој на иновативни идеи.

Џеф Хванг

Главен инженерЏеф бил главен инженер на Neway и често бил повикан да изврши некој вид инженерско чудо.

Роуз Цанг

Менаџер за продажбаНејзиното богато искуство како куратор е многу корисно за разбирање на потребите на индивидуалните клиенти на ODM и OEM.

Ема Ли

Менаџер за продажбаТаа има широк спектар на одговорности и е првенствено одговорна за сервирање на нашите клиенти во Велика Британија.

Кери Цаи

Менаџер за продажбаОвој професионално обучен специјалист им помага на компаниите да управуваат со нивните продажни и одделенија за управување со проекти. [Email заштитени]
СЛЕДЕТЕ САД

Neway, е вистинската личност со бела етикета. Ние сме професионални производител во ОЕМ и ОДМ за мобилен телефон. И ние имаме нашиот дизајнер и КК тим, така, можеме да ја исполниме вашата најголема побарувачка во стилови и квалитет.

Smartphone
Најдобри експерти
Во друг свет со мојот паметен телефон
Ослободениот квалитет
Што е паметен телефон
одлична услуга
Кликнете овде за да се претплатите

Copyright © 2020 Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.