Информациите што ќе ги собереме
  • Име, компанија
  • адреса за пошта, телефонски број
  • Пораките што ги нудите содржат истраги, цитати и други кориснички информации
  • Други информации релевантни за тајната деловна соработка.
Што правиме со колективните информации

екраните за допир обично се наоѓаат на поголемите дисплеи, во телефони со интегрирани карактеристики PDA. Повеќето се дизајнирани да работат или со прстот или со специјален игла. Прислушувањето на одредена точка на дисплејот ќе го активира виртуелното копче или карактеристиките прикажани на таа локација на дисплејот.

Ние треба оваа информација за да се разбере вашите потреби и да ви обезбеди подобра услуга, а особено за следниве причини:

  • Внатрешна евиденција
  • Подобрување на нашите производи и услуги
  • Испратете е-пораки за нови производи, специјални понуди или други најнови информации
  • Што се однесува до информации и подобрување на услугите, ние може да ве контактираме со е-пошта, телефон, итн.
Контролирање на вашите лични информации

Можете да изберете да го ограничи на собирање или користење на вашите лични информации во следниве начини:

секогаш кога ќе се бара да пополнат формулар на веб страната, погледнете за кутија што можете да кликнете за да се покаже дека не сакаат информациите да се користат од никого за цели на директен маркетинг

ако претходно сте се согласиле со нас да ги користите вашите лични информации за директен маркетинг цели, може да се премислите во секое време со пишување или е-пошта до нас [Email заштитени].

Ние не ќе го продаде, дистрибуирате или закуп на вашите лични информации на трети лица освен ако имаме ваша дозвола или се обврзани со закон да го стори тоа. Ние може да го користат вашите лични информации за да ви испрати промотивни информации за трети страни кои сметаме дека може да најдете интересни, ако ни каже што сакате тоа да се случи.

Може да побарате детали за лични информации што ги чуваме за вас според законот за заштита на податоците 1998. Smallе се плати мала такса. Доколку сакате копија на информациите што ви се приложени, пишете ни.

Ако мислите дека секоја информација што се држи на вас е неточни или нецелосни, пишете или е-мејл ни што е можно поскоро, на горната адреса. Ние веднаш ќе се поправи било информации се најде да се неточни.

Ваше право

Neway ги користи, обработува и складира информациите, како што е потребно, за да го извршиме нашиот договор со вас и врз основа на нашите легитимни интереси за да ги обезбедиме Производите и услугите. Ние се потпираме на вашата согласност да процесираме информации за да испраќате промотивни пораки и да поставувате колачиња на вашите уреди. Во некои случаи, Neway може да обработува лични податоци согласно законската обврска или да ги заштити вашите витални интереси или оние на друго лице.

Поединци лоцирани во Европското економско подрачје (ЕЕА) имаат одредени права во однос на нивните лични информации, вклучувајќи го и правото на пристап, корекција или бришење на информации што ги обработуваме преку вашата употреба на страници и / или производи. Ако сте корисник со седиште во ЕЕА, можете:

Вашите информации поправени или избришани. Може да побарате од нас да ги исправиме информациите што мислите дека се неточни или целосно да ги избришете сите информации што ги имаме за вас преку е-пошта: [Email заштитени]

Пристапете до извештајот за лични податоци со поднесување на барање на [Email заштитени] Овој извештај ќе ги содржи информациите што ги имаме за вас, да ви ги дадат во структуриран, најчесто користен и преносен формат.

Објектирајте ни да ги обработуваме вашите лични податоци. Ваше е право да поднесете приговор за обработка на вашите лични податоци преку е-пошта: [Email заштитени] ако сметате дека се применуваат „основите во врска со вашата конкретна состојба“. Единствените причини за кои ќе можеме да го одбиеме вашето барање е ако можеме да покажеме привлечни легитимни основи за обработка, што ги надминуваат вашите интереси, права и слободи, или обработката е за воспоставување, остварување или одбрана на правно барање.

Можете да побарате од нас да престанеме да ги користиме вашите информации, вклучително и кога ние ги користиме вашите лични податоци за да ви испратиме е-пошта за маркетинг. Ние им испраќаме само маркетинг комуникации до корисниците лоцирани во ЕЕА со ваша претходна согласност, и вие може да ја повлечете вашата согласност во секое време со кликнување на врската "откажување" што се наоѓа во е-поштата на Neway и промена на вашите параметри за контакт. Забележете дека ќе продолжите да примате пораки за трансакција, поврзани со нашите производи, дури и ако се откажете од маркетинг-пораки.

Complалба до регулаторот. Ако се наоѓате во ЕЕА и сметате дека не сме ги почитувале законите за заштита на податоците, имате право да поднесете жалба до вашиот локален орган за супервизија.

безбедност

Ние сме посветени да се осигура дека вашите информации се безбедни. Со цел да се спречи неавторизиран пристап или откривање, ние да се стави во место соодветни физички, електронски и менаџерски процедури за заштита и обезбедување на информации што ги собираме онлајн.

Трети лица линкови

Нашата веб-страница може да содржи врски до други веб-страници. Треба да забележите дека откако ќе ги користите овие врски за да ја напуштите нашата веб-страница, ние немаме никаква контрола врз овие веб-страници. Затоа, не можеме да бидеме одговорни за заштита на информациите што ги давате на овие страници. За безбедносни цели, треба внимателно да ја проверите изјавата за приватност кога ќе ги посетите овие веб-страници.

Промени во нашата политика за приватност

Ако решиме да ја промениме нашата политика за приватност, тие промени ќе ги објавиме на оваа страница и / или ќе го ажурираме датумот за модификација на Политиката за приватност подолу.

Neway.mobi

[Email заштитени]