Производи
компанијата

партнер

Neway Communication разви партнерство со брендови на мобилни телефони низ целиот свет, вклучувајќи ги и брендовите на Кина, Индија, Бангладеш, Русија, Филипини, Пакистан, Австрија и Европската област. Исто така, компанијата работи со мрежни оператори од Америка, Јапонија и други, како што се T-Mobile, B-Mobile. Со нетрпение очекуваме да запознаеме повеќе партнери од земји и области низ целиот свет.
СЛЕДЕТЕ САД

Neway, е вистинската личност со бела етикета. Ние сме професионални производител во ОЕМ и ОДМ за мобилен телефон. И ние имаме нашиот дизајнер и КК тим, така, можеме да ја исполниме вашата најголема побарувачка во стилови и квалитет.

Smartphone
Најдобри експерти
Во друг свет со мојот паметен телефон
Ослободениот квалитет
Што е паметен телефон
одлична услуга
Кликнете овде за да се претплатите

Copyright © 2020 Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.