Производи
компанијата

Услуга ODM од Neway

Мулти-победа со клиенти

ODM телефонска услуга

Постои голем проблем пред сите брендови и компании за мали и средни мобилни телефони: тие би сакале само да постават мал квантен ред со сопствени брендови на личноста во серии, но само да најдат дека повеќето ODM производители нема да ги задоволат нивните потреби. Овој проблем може да се реши сега на Neway платформата, која ги интегрира сите информации за нарачки на сите компании и обединува нарачка на OEM фабриките за производство. На овој начин, Neway не само што ја подобрува ефикасноста на производителите и фабриките на OEM, одлична услуга за мали и средни мобилни телефони марки и компании.

Како најголема OEM / ODM мобилна телефонска платформа, Neway го интегрира телефонскиот бизнис ресурс за двете компании кои треба да најдат и OEM фабрика и OEM производители кои сакаат да соработуваат со странски брендови или оператори. На Neway, корисниците би можеле да постават нарачана од OEM која содржи помал број количини, на пример 3000 мобилни телефони, и не треба да се грижат за минималниот број на производи за мобилни телефони на производителите на мобилни телефони; од друга страна, производителите на OEM-ови за мобилни телефони не треба да се фокусираат на количината на нарачки на клиентите, што треба да направат е да направат мобилни телефони базирани на сопствениот производствен капацитет.

Голема брзина за купувачи

Услуга со голема брзина ОДМ за купувачи

Време на испорака

70 работни денови, вклучувајќи:

45 работни денови (од одобрување на проектот, истражување и развој, за прв пат трошење примерок)

Златен примерок (зависи од барањата за прилагодување на клиентот на хардверот и софтверот и брзината на потврда)

25 работни денови (од ставање ред, масовно производство до датум на испорака)

Надоместок за истражување и развој: $ 20,000 USD ~ $ 300,000 USDs

Истражување и развој

За да ги приспособите вашите избрани параметри на мобилен телефон, ќе има трошоци за истражување и развој што ќе бидат $ 20,000. Потребно е да го платите 30% депозитот при потврдување на примерок и давање налог, таксата за истражување и развој ќе се наплаќа како плаќање за мобилни телефони со биланс на 70%.

Забелешка: Надоместокот за истражување и развој нема да се врати ако вашата избрана програма за параметри објави одобрување на проектот и истражување и развој, но не ја ставил нарачката за сериско производство.

MOQ:≥3000PCs

Минимум цел количество

На MOQ е 3,000 компјутери, бидејќи на мобилниот телефон industy трошоците за сметководство и време цена бараат дека основата MOQ на првата наредба е 3,000 компјутери, во спротивно цената ќе се зголеми и времето за испорака ќе се прошири.

Подготви првиот примерок:≥45 работни денови

Врз основа на сложеноста на вашата избрана шема на параметри, таа бара околу 45 денови за мобилен телефон од одобрување на проект, структура и хардверски дизајн, правејќи примерок и, конечно, телефонски тестови, вклучувајќи хардверски и кориснички тест за тестирање, до првиот примерок за испраќање. Може да поминат подолго време ако вашата шема бара промени или повторени тестови се случуваат за време на подготовката на првиот примерок.

СЛЕДЕТЕ САД

Neway, е вистинската личност со бела етикета. Ние сме професионални производител во ОЕМ и ОДМ за мобилен телефон. И ние имаме нашиот дизајнер и КК тим, така, можеме да ја исполниме вашата најголема побарувачка во стилови и квалитет.

Smartphone
Најдобри експерти
Во друг свет со мојот паметен телефон
Ослободениот квалитет
Што е паметен телефон
одлична услуга
Кликнете овде за да се претплатите

Copyright © 2019 Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.