Производи
компанијата

ODM / OEM партнер

Три вида на клиенти ќе ни изберат

Меѓугранични брендови за транзиција

Некои брендови или компании, кои сакаат транзиција во индустријата за мобилни телефони, но не знаат ништо за телефонската индустрија и се впуштаат во проблеми на сите страни, можат да добијат целосен опсег на професионални знаења за индустријата за мобилни телефони, како што се синџирот на телефонска индустрија, мобилен телефон компоненти и така натаму. По добивање на целиот поглед на мобилен телефон бизнис и кинески локални OEM производителот информации, можете да изберете производител на OEM за соработка врз основа на вашата сопствена ситуација и ресурси.

Преодни брендови за меѓусебна индустрија

Локални мобилни телефони марки

Некои локални марки на мобилни телефони или компании, кои имаат извесна репутација на локалниот телефон на пазарот, не сакаат да се откажат од сопствениот бренд за да бидат бренд агент кога пазарот на мобилни телефони, особено паметниот телефон на пазарот, се шири. Сепак, тие ќе се соочат со двојни проблеми за задоволување на локалните потреби и изнаоѓање на соодветен производител на OEM при стартување на паметен телефонски бизнис. Но сега, на Neway, ние нудиме погодност за нашите клиенти, одредувајќи го проблемот со финансискиот притисок, уверувајќи го квалитетот на мобилниот телефон и намалување на трошоците за преговарање, за да им помогнеме на клиентите да промовираат пазарни канали на вистинскиот пат со побрзо темпо.

Локални мобилни телефони марки

Добро познати марки на мобилни телефони или оператори

Добро познатите марки на мобилни телефони или оператори од целиот свет, Sprint, Maxx, Fly и така натаму, можат да ги знаат пазарните информации на индустријата за мобилни телефони Chiness, бидејќи платформата Neway ги собра најсилните и големите интегратори да бидат подготвени за обезбедување OEM услуга за овие се познати брендови.

Добро познати брендови за мобилни телефони

Исто така, избираат нас

Neway Communication разви партнерство со брендови на мобилни телефони низ целиот свет, вклучувајќи ги и брендовите на Кина, Индија, Бангладеш, Русија, Филипини, Пакистан, Австрија и Европската област. Исто така, компанијата работи со мрежни оператори од Америка, Јапонија и други, како Т-мобиле, Б-мобиле. Со нетрпение очекуваме да запознаеме повеќе партнери од земји и области низ целиот свет.

СЛЕДЕТЕ САД

Neway, е вистинската личност со бела етикета. Ние сме професионални производител во ОЕМ и ОДМ за мобилен телефон. И ние имаме нашиот дизајнер и КК тим, така, можеме да ја исполниме вашата најголема побарувачка во стилови и квалитет.

Smartphone
Најдобри експерти
Во друг свет со мојот паметен телефон
Ослободениот квалитет
Што е паметен телефон
одлична услуга
Кликнете овде за да се претплатите

Copyright © 2019 Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.