Производи
компанијата

ОПС Студија на случај

Класичен случај

Neway има изградено голем број на издржани односи со клиенти кои овозможуваат буквално секој OEM / ODM барања на секој купувач: од мали мобилни делови за мобилни телефони до целиот дизајн на слушалки. Ние внимателно ги координираме сите комуникации и внимателно ги забрзуваме нарачките на клиентите за да обезбедиме непречен проток на проектот од ordr до испорака на готовиот производ.

Smart телефон

локација: Европа

име: Пуризам Librem 5

Содржина: Хардвер ODM

резимираме: Еден од нашите француски, конечно избра Neway како нивниот ODM партнер по внимателно разгледување. Од декември 2017 до март 2018, со нашите напори и постојана потврда, направивме одличен екран, меморија, камера и WIFI.

Карактеристичен телефон

локација: Западна Африка

име: A2 Целосна Црна

Содржина: CIRCCITY ODM

резимираме: Врз основа на нашата доверба и потребата на клиентите да го забрзаат експанзијата на пазарот во Гана, испратија слики и параметри на нивниот идеален телефон. По 60 работните денови на комплетен развој циклус, A2 функцијата телефон конечно освои добар пазар одговор за клиентите.

СЛЕДЕТЕ САД

Neway, е вистинската личност со бела етикета. Ние сме професионални производител во ОЕМ и ОДМ за мобилен телефон. И ние имаме нашиот дизајнер и КК тим, така, можеме да ја исполниме вашата најголема побарувачка во стилови и квалитет.

Smartphone
Најдобри експерти
Во друг свет со мојот паметен телефон
Ослободениот квалитет
Што е паметен телефон
одлична услуга
Кликнете овде за да се претплатите

Copyright © 2019 Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.