производи
компанијата
Во прилог на стандардниот паметен телефон, Neway прави специјални производи за корисниците. Ние дизајнираме и произведуваме токму она што ви треба и нема да ги најдете овие прилагодени производи на друго место од нашиот каталог. Дизајниран според спецификации на купувачи, овие сопствени дигитални производи, главно, вклучуваат паметен часовник, моќна банка и безжични Bluetooth слушалки.
1

Прелиминарна анализа

Кога ви треба Neway за дизајн на паметни телефони за вашите специјални проекти или апликации, нашите технички персонал ќе направи анализа на изводливоста, додека нашите купувачи ќе ги проверат трошоците.

Neway ќе ве извести за цената и големината на цртање врз основа на вашата специјална апликација. Ако е потребно да се развијат нови калапи, тогаш техничкиот оддел, одделот за набавки и одделот за квалитет ќе работат заедно за да се оцени почетната цена на калапи.

2

Дизајн цртеж

Планирањето на дизајнот ќе биде финализирано откако ќе се согласите со трошоците за производство. За секој проект, Neway ќе ви ги покаже одговорностите, роковите, прегледите и други детали. Овие детали ќе бидат споделени со вас за да се осигурате дека секој чекор е според планот.

Ако сакате, и вие можете да учествувате во проектот. Нашето техничко одделение ќе го разгледа вашето ново барање за да ги направи промените пред планот да биде потврден.

3

Процена на проектот

Ова е клучна фаза. Во зависност од типот на проектот, прегледот може да биде долг или краток. Во оваа фаза, техничкиот оддел на Neway, отдел за набавки, оддел за производ и одделот за продажба ќе се состанат заедно за да разговараат за точките што ги поставивте. Тие вклучуваат:

Постави ја оваа дискусија, Њуај ќе изнесе технички извештај, вклучувајќи листа на споменатите калапи, цртеж на производот, распоред на работното време и така натаму.

4

Прототипска продукција

Откако ќе го потврдите и потврдите конечниот дизајн, Техничкиот оддел на Neway ќе започне со производство на примероци. Во овој чекор, кој исто така е последниот чекор, ќе го добиете примерокот кој одговара на барањата за дизајн и ќе го тестирате во вашиот проект.

Кога тестирањето е завршено и примерокот работи само како што сакавте, Neway ќе започне со производство на примероците врз основа на бараната количина и ќе го извести за времето на испорака за следната нарачка.

Сите ODM производи ќе ви припаѓаат, сигурно ќе биде уникатен. Neway ветуваат само да ги произведуваат и да ги продадат за вас. Контактирајте не: carrie@neway.mobi
СЛЕДЕТЕ САД

Neway, е вистинската личност со бела етикета. Ние сме професионални производител во ОЕМ и ОДМ за мобилен телефон. И ние имаме нашиот дизајнер и КК тим, така, можеме да ја исполниме вашата најголема побарувачка во стилови и квалитет.

Smartphone
Најдобри експерти
Во друг свет со мојот паметен телефон
Ослободениот квалитет
Што е паметен телефон
одлична услуга
Кликнете овде за да се претплатите

Copyright © 2020 Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.