Производи
компанијата

Продажба на медицински материјали

Ние секогаш сме заедно за да го спречиме и контролираме вирусот на корона

30 април, 2020 година - 31. мај, 2020 година

30%OFF

Инфрацрвен термометар мора да се подготви за продолжување

27.85 19.50

Во тек

13 април, 2020 година - 13 година

28%OFF

Хируршка маска доаѓа со сертификати CE и FDA

0.46 0.33

Во тек

26 март 2020 година - 26 април 2020 година

30%OFF

Медицинска маска за лице може ефикасно да го блокира вирусот корона

0.52 0.36

Во тек

Mar. 25, 2020 - април. 25, 2020

30%OFF

Заштитната облека може ефикасно да го блокира вирусот корона

26.57 18.6

Во тек

Mar. 19, 2020 - април. 30, 2020

30%OFF

Тестот за вирусот Корона даде резултати за 10 минути

10.00 7.00

Во тек

ОДЛУКА ОДРЕДБИ:

  • a.Испратете барање за време на специјални промоции, ќе бидат доделени повластени цени.
  • b.OEM цитат може да се преговара, MOQ на OEM е 3000 единици.
  • c.Цената на предметот: TT однапред.30% депозит платен пред производството, билансот на 70% платен пред испораката.
  • d.Neway комуникација копродукции, Ограничена. , го задржува правото на конечно толкување на настанот.
СЛЕДЕТЕ САД

Neway, е вистинската личност со бела етикета. Ние сме професионални производител во ОЕМ и ОДМ за мобилен телефон. И ние имаме нашиот дизајнер и КК тим, така, можеме да ја исполниме вашата најголема побарувачка во стилови и квалитет.

Smartphone
Најдобри експерти
Во друг свет со мојот паметен телефон
Ослободениот квалитет
Што е паметен телефон
одлична услуга
Кликнете овде за да се претплатите

Copyright © 2020 Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.