Производи
компанијата

Прст за провлекување

Освен паметни телефони и мобилни телефони, Neway, исто така, редовно ажурира некои интересни производи, како што се различни видови на прстенови.

F001
прст фабрика, Капетан Америка, се вртат 3 до 5 минути
F002
прст фабрика, чист бакар, се вртат 3 до 5 минути
F003
прст фабрика, чист бакар, се вртат 3 до 5 минути
F004
прст фабрика, цвет форма, се вртат 3 до 5 минути
F005
прст фабрика, чист бакар, се вртат 3 до 5 минути
F006
прст фабрика, школка од легура на цинк, се вртат 4 до 6 минути
F008
прст фабрика, две листови, се вртат 3 до 5 минути
B001
прст фабрика, цвет форма, се вртат 3 до 5 минути
B003
прст фабрика, циклонска форма, се вртат 3 до 5 минути
B004
прст фабрика, форма на рак, се вртат 3 до 5 минути
B007
прст фабрика, НЛО форма, се вртат 3 до 5 минути
B008
прст фабрика, три-ѕвезда форма, се вртат 3 до 5 минути
B009
прст фабрика, Iron Man стил, се вртат 4 до 6 минути
C005
прст фактор, ABS школка со рог, се вртат 3 до 5 минути
C001
сјај лисја со батерија, вртете 2 до 4 минути
C002
electroplate остава форма, се вртат 2 до 4 минути
C003
прст фабрика, остава форма, се вртат 2 до 4 минути
C004
прст фабрика, светлина лисја, се вртат 1 минути, двобоен

Авторски права © Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.