Повеќе иновативни додатоци

Освен паметни телефони и функции телефони, Neway, исто така, редовно ажурира некои иновативни и практични производи.

TOKQI K3 Smart Music Flowerpot
Flowerpot, пијано музичка кутија, ноќно светло, Bluetooth звучник
Музички рекордер M5
Висококвалитетна евиденција, глобален прв ласерски контролен дизајн
EP-FG001 U-диск
Енкрипција на отпечаток од прст, брза и прецизна идентификација техника
EP-KP001 U-диск
Енкрипција на тастатурата, најсилната дигитална енкрипција на воената технологија
EP001 Складирање Енергетска банка
Батерија од 8000mAh, можност за зачувување и зачувување на супер голем капацитет
YR-0510
Амомализатор за воздух навлажнувач на арома, мултифункционален дизајн
YN-068
Навлажнувач за воздух за атомизатор на арома, шарена ноќна светлина

Авторски права © Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.