Производи
компанијата
ПОВЕЕТЕ ВАШИОТ ТЕЛЕФОН

NEWAY е песна каде што можете да бидете силни што ги зголемуваат перформансите на вашите уреди преку OEM & ODM, ова е најлесниот начин да бидете ажурирани за најкул трендови и иновации за паметен животен стил. Ние секогаш им помагаме на нашите клиенти да донесат подобри стратешки и оперативни решенија.

Откријте го вашиот стил

NEWAY сопствените телефони се дизајнирани да бидат со вас во животот. Кој е вашиот стил? Откријте го решението совршено за вас!

НЕКОИ ФАКТИ ЗА НОВЕЕ
30+

Теми на ODM

90+

ОЕМ марки

100+

Извозни земји

750+

Произведени производи

OEM телефон

Kevin

„Податоците и анализите дадени од Newуаи се неспоредливи во однос на грануларноста и прецизноста. Не се двоумевме да го избереме ayунај по првичните брифинзи. Поддршката на клиентот е исто така одлична, многу пристапна “.

Куќа дизајнирана

Гервин

„Новата сила е јасен и далечен увид во развој на пазарот за поврзани уреди и екосистеми. Тие активно обезбедуваат дека имаат детално разбирање на способноста и стратегијата на клиентите. “

Производител на паметни телефони OEM

Форхад

„За нас, како развивачи на нови деловни активности и градежни компании, темелната проценка на големината на пазарот и нејзините двигатели е секогаш последниот фактор и увидите на Newујај во индустријата за паметни телефони беа исклучително корисни за поставување на нашите први операции во Африка“.

Производител на телефони во Кина

Обови

„Оваа компанија потврдува подобра конфигурација. Оваа комбинација значи дека нивните сознанија нудат вистинска вредност за нашиот бизнис и се широко ценети во нашиот бизнис “.

Врвен производител на паметни телефони

Мајкл

„Службениот дух на ayујај е многу добар, скоро секогаш пронајдете ги, без разлика дали е тоа WeChat, WhatsApp или е-пошта, можете да добиете навремено и ефикасно одговор“.

ДОНЕСНИЧКИ ЧЕСТ
ISO сертификати
Сертификација на ROHS
CE сертификација
Сертификација на FCC
Сертификација АНАТЕЛ
Сертификација на УН383
СЛЕДЕТЕ САД

Neway, е вистинската личност со бела етикета. Ние сме професионални производител во ОЕМ и ОДМ за мобилен телефон. И ние имаме нашиот дизајнер и КК тим, така, можеме да ја исполниме вашата најголема побарувачка во стилови и квалитет.

Smartphone
Најдобри експерти
Во друг свет со мојот паметен телефон
Ослободениот квалитет
Што е паметен телефон
одлична услуга
Кликнете овде за да се претплатите

Copyright © 2020 Neway Порака копродукции, ООД. Сите права се задржани.